Afrikaanse take-away te Gent

Mijn naam is Dieudonné Folly, oorspronkelijk uit Togo.

Vanaf mijn jeugd werd ik verliefd op de keuken van mijn voorouders. Op culinair gebied was ik constant bij mijn moeder en ik assisteerde haar bij deze nobele taak.

Om mijn moeder als therapeut te plezieren, moest ik ook haar medische stappen volgen. Ondanks mijn verblijf in Vlaanderen en meer bepaald in GENT sindsdien, heb ik altijd mijn wortels, culturen en tradities mee. Als arts en zeer bezorgd over het welzijn, de gezondheid van de mensheid en uit mijn onderzoek en mijn analyses heb ik gemerkt dat mensen erg bezorgd zijn over dagelijkse taken en zich niet langer op goede manieren kunnen koken of gezond eten, wat meestal rampzalige gevolgen heeft. Bezorgd over het welzijn en de gezondheid van de mensheid, wetende dat onze gezondheid afhangt van wat we eten of consumeren. Ook al is mijn diploma niet geldig in België en tegen alles moest ik in een fabriek werken.

Gestimuleerd door deze innerlijke roep, wil en moed, besloot ik uiteindelijk om 100% beste, heerlijke Afrikaanse gerechten te creëren om me te blijven behagen en zelfgemaakte, heilige en smakelijke gerechten met liefde en delicatessen te verzinnen voor jullie gezondheid. Altijd gepassioneerd door koken, nu heb ik de sprong gewaagd om mijn droom waar te maken. Ontdekking en culinaire reis door verse en natuurlijke producten, Afrikaanse smaken en meer bepaald Togolese specialiteiten nemen we u mee op reis naar het oude continent, de bakermat van de mensheid, AFRIKA.

Alle mensen die de beste herinneringen of mooie emoties van hun land terug willen voelen of de wens hebben om de Afrikaanse warmte te ontdekken via onze echt frisse menu's gemaakt met passie, liefde en kwaliteit.

Dieudonné en zijn team staan u bij.

Bekijk hier ons assortiment take away 

Eet smakelijk!

MENU
AFRIKAANSE TAKE AWAY AFHAALGERECHTEN

SUGGESTIES VAN DE WEEK

SUGGESTIE
Riz cantone (geroosterd spaghetti + rijst in oven samen gebakken met vlees + verse groenten )BESTELLEN
€ 25.60
SUGGESTIE
Dzinkoume:deeg van geroosterd bloem van maïs,Verse tomatensaus ,Ajuin + chili pepper (rood of groen + Kip)

  • Verse tomatensaus
  • Ajuin + chili peper (rood of groen  ----> naar keuze)
  • Kip


BESTELLEN
€ 28.60
SUGGESTIE
Dêguê

Mil of gierstcoucousgerecht / Couscous met yoghurt BIOBESTELLEN
€ 7.50
SUGGESTIE
GEFRITUURDE DOUCE PATATE IN OLIJVEOLIE +AVOCADO SAUSBESTELLEN
€ 15.90
SUGGESTIE
EXOTISCHE MANGO VAN HUISBESTELLEN
€ 13.60